Om / Kontakt

Vores mål er at fremme sporten i Thisted kommune! Så uanset om du er lokal ildsjæl, offentlig- el. firmaansat, så hjælper vi dig i gang eller vedligeholder den sport du/I brænder for. Vi er der for Jer og vi søger årligt fondsmidler hjem så disse kan kommer dig/Jer til gavn.  

Fællesskabet vokser og vi ligger vægt på sammenholdet. Dyst mod og med dine kollegaer i de sportsgrene der skaber mest glæde og velvære, så arbejdsdagene bliver sjovere. Hvert år afholder vi turneringer og sæson præget aktiviteter, alt sammen tilpasset deltagernes tid og lyst. 

Vi hjælper gerne med alt det administrative og med vores kontakter er der ikke langt fra tanke til handling. Vi hjælper blandt andet med holdtilmelding, stævneplaner, turneringer, økonomi, hjemmesider, Facebook, osv

Vi er en frivillig og ulønnet bestyrelse der hver især brænder for at styrke firma og familie idræt. Vi dyrker selv sporten og finder glæden ved at hive andre med ind! Vi ønsker at skabe medlemsvækst så nye døre åbnes for firma og familie idrætten. 

Spørgsmål: Tøv ikke med at kontakte os, hvis du/I har en go idé til en ny aktivitet/sport. Uanset om du er firmaansat eller privatperson er du meget velkommen, og vi vil gøre vores bedste for at følge dine idéer og spørgsmål helt til døren.

Kontakt oplysninger

Tlf.: 51889412

Mail: info@thisted-firmasport.dk

CVR: 29254664
Handelsbetingelser

Thisted Firmasport
Tlf.: 51889412
Mail: info@thisted-firmasport.dk

 

CVR: 29254664
Handelsbetingelser